INDUSTRIJSKI IR PANELI

Prilagojeni rabi v delavnicah in halah

industrijski IR panel

Zaradi svojega izgleda, načina delovanja in kar je ključno-cene, prilagojeni rabi v delavnicah in halah. Lahko se uporablja tudi kot lokalno ogrevanje-ogrevanje posameznega delovnega mesta v prostorih brez velikega prepiha. 

Moči: od 900W do 3600W

Primeren za ogrevanje velikih površin.

Posebno ekonomična rešitev tam kjer je visok strop.

Ugodna cena.

Preverite kaj pravijo naše stranke

Prihranite do 65% pri stroških ogrevanja

TAKOJ PRIHRANITE DO 10.000€ ALI VEČ.

IR ogrevanje pri novogradnjah ali menjavah sistemov ogrevanja vam takoj prihrani tudi več kot 10 000€. S porabo primerljivo s toplotnimi črpalkami, kar pomeni do 65% manjšo od kurilnega olja, izjemnim udobjem in tri krat daljšo življenjsko dobo, je od prvega dne najbolj ekonomično ogrevanje.

NADSTANDARDNO TOPLOTNO UDOBJE.

Vas zebe kljub primerni temperaturi zraka? Imate hladna tla, stene? Se vam pojavlja plesen? S kakovostnimi IR paneli to postane preteklost. Imeli boste izjemno udobje, kot si ga zaslužite.

GREJETE SE PREPROSTO IN BREZ SKRBI.

Pridobite nazaj vaš dragoceni čas. Kakovostni IR paneli nimajo vzdrževanja, so redko v okvari, garancije so bistveno daljše kot pri drugih sistemih, upravljanje je preprosto-lahko se jih nastavi samo enkrat in potem nikoli več.

Naredite prvi korak! Pokličite 030 70 71 77 ali pošljite

Zakaj izbrati nas?

Maribor

ŽELIMO VAM ZAGOTOVITI POPOLNO DOŽIVETJE IR OGREVANJA.

Nakup ogrevanje je resna in pomembna odločitev, ki jo naredimo le redko v življenju. Močno vpliva na kakovost in stroškovni vidik življenja. Poskrbeli bomo za vaše popolno doživetje IR ogrevanja, s katerim boste brezskrbno uživali mnoga leta. Zavedamo se naše odgovornosti do vas.
Infrared panel control

REŠITEV BO PRILAGOJENA VAŠIM ŽELJAM.

Naš izbran prodajni program je oblikovan tako, da se lahko kar najbolj prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem iz vidika izgleda, dodatnih storitev in višine investicije. Pravilno izbrani produkti in dodatne storitve so ključni za optimizacijo prihrankov in udobja.
Infrared panel workers

MONTAŽA BO BREZHIBNA

Profesionalna montaža izkušene montažne ekipe, ki zagotavlja brezhibno delovanje sistema pomeni, da ste lahko brez skrbi, ko vas obiščejo naši usposobljeni monterji. Paneli bodo tam kjer morajo biti in varno pritrjeni. V primeru okvare, vam v okviru premuim garancije, panel brezplačno zamenjamo.